Kontor

Att skapa en ren arbetsmiljö

Att skapa en ren arbetsmiljö

Ett rent och fräscht kontor ökar både trivsel och produktivitet. Era anställda kan fokusera på sina arbetsuppgifter till 100% när någon annan utför kontorsstädningen i Stockholm och man undviker onödiga konflikter. Självklart vill ni också visa upp ett rent och fräscht kontor när ni har kunder på besök. Det finns många städfirmor som erbjuder kontorsstädning så det brukar vara ganska enkelt att hitta ett företag som motsvarar ens förväntningar. Man kan söka på ”kontorsstädning Stockholm” på internet eller be vänner och bekanta om rekommendationer. Be alltid om referenser, städbranschen i Sverige är väldigt stor så man bör vara lite försiktig så man inte råkar ut för ett oseriöst företag som inte betalar skatt eller har kollektivavtal för sina anställda.

Hur fungerar arbetsprocessen?

När du väl har hittat en städfirma som erbjuder kontorsstädning i Stockholm så gör städfirman ett första besök i era lokaler. Ni går tillsammans igenom lokalerna och städföretaget föreslår ett städschema som lokalvårdarna ska följa. Ni kommer överens om vilken eller vilka dagar som ni vill ha kontoret städat och om ni vill köpa till andra tjänster som fönsterputs eller bevattning av blommor. Du brukar också få en tidsuppskattning så att du vet hur många timmar lokalvårdarna kommer att behöva för att städa ert kontor så du vet hur mycket kontorsstädningen kommer att kosta. Som kund får du möjlighet att ställa alla de frågor som du säkert har. Det kan handla om städpersonalens utbildning, vilka städkemikalier som används och vilken typ av ansvarsförsäkring som finns. Varje företag är unikt och alla har olika behov och önskemål, därför är det så viktigt att du är noga med att kommunicera era krav och förväntningar på kontorsstädningen i Stockholm.

Kontorsstädning när kontoret är stängt?

Det är ganska vanligt att kunder efterfrågar att kontorsstädningen sker när kontoret är stängt. Det är ganska svårt att föreställa sig att ha en eller flera lokalvårdare som går omkring och dammsuger kontorslokalerna samtidigt som de anställda ska försöka koncentrera sig på sina arbetsuppgifter. Ofta är de flesta städfirmor flexibla när det gäller de dagar och tider som ni vill ha kontorsstädningen utförd. De brukar kunna komma tidigt på morgonen innan de anställda har kommit till jobbet eller sent på kvällen efter att de anställda har gått hem. Det gäller att du hittar en städfirma som du kan lita på eftersom du måste ge ut nycklarna till kontoret om de ska utföra städningen när ni inte är där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *