Hemtjänst

Tre anledningar till att välja Proffssystern för hemtjänst i Stockholm

Tre anledningar till att välja Proffssystern för hemtjänst i Stockholm

Proffssystern är ett bolag som sysslar med hemtjänst i Stockholm. Åtminstone har de hemtjänst som huvudverksamhet – de erbjuder också ytterligare ett antal tjänster för kunder.

De beskriver sig själva som ett företag som erbjuder omsorg och vård som är ”personligt utformad”, och att de baserar vården på ett genuint engagemang och många års erfarenhet. De utför hemtjänst till såväl äldre som funktionshindrande personer. Men det finns många företag som erbjuder hemtjänst i Stockholm. Varför ska man välja just Proffssystern? Här ger vi några exempel på fördelar med att anlita just dem.

Vård på dina villkor

Det här är något som deras hemtjänstverksamhet utgår ifrån. Deras slogan är ”Vi behandlar dig som du själv vill bli behandlad” och det går att läsa flera rader om det här arbetet på deras hemsida. De skriver att det är deras högsta prioritet att jobba med människan i fokus. De poängterar att de tar fram en lösning som fungerar just för dig, oavsett hur dina behov och önskemål ser ut. Deras utgångspunkt, skriver de, är att förmedla vård på de villkor som de själva hade önskat för en behandling.

RUT-tjänster

Behöver du lite extra hjälp, utöver den vanliga hemtjänsten i Stockholm? I sådana fall kan Proffssystern vara rätt alternativ för dig. Företaget kan erbjuda dig hjälp med allt från storstädning och veckostädning till fönsterputsning. Tjänsterna kan beställas på flexibelt vis. Antingen kan de köpas vid enstaka tillfällen eller bakas in i ett abonnemang.

Deras RUT-tjänster är tillgängliga på kvällar, helger och vardagar i hela Stockholm. När du använder RUT-avdrag subventioneras halva arbetskostnaden. Som vanligt gäller att man behöver vara 18 år, att arbetet utförs i bostaden och att man har betalat in tillräckligt mycket skatt för att ha en summa att kvitta mot. Sedan gäller att själva tjänsten omfattas av RUTs regelverk också, men det har Proffssystern koll på, har du ytterligare frågor så ta kontakt med dem genom att klicka dig vidare här.

Miljöarbete

Proffssystern har en miljöpolicy de arbetar efter. I praktiken innebär den bland annat att de jobbar med miljöklassade fordon och att de väljer skonsamma produkter vid upphandlingar. Dessutom ställer de miljörelaterade krav på deras leverantörer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.