Skor

Skor från Ecco

Skor från Ecco

När det kommer till ytterkläder så är det inte riktigt läge att vara snål. Både på grund av att det är kläder och accessoarer som man lär använda väldigt ofta, antagligen dagligen, vilket gör att man har en tendens att annars snabbt och lätt kan tröttna på kläderna men också för att de behöver kunna motstå mycket slitage och fungera i olika väder och i olika situationer. Därför är det rekommenderat att man lägger lite mer pengar på dessa varor och snarare ser dessa köp som ett slags investering. Detta gäller inte minst sagt för skor.

En kombination av hög kvalitet och stil

Något som Ecco länge har varit kända för är att de är väldigt bra på att kombinera bra, fotriktiga skor av mycket hög kvalitet med en träffsäker och modern stil. Oavsett om man behöver ett par nya skor till sitt nya jobb, ett par klackar till ett bröllop, ett par praktiska kängor till nästa fjällvandring eller helt enkelt bara ett par loafers till vardagen, så har Ecco någonting att erbjuda alla sina kunder. Med en förmåga att sammanföra hög komfort med ett avslappnat lyx gör Ecco skor sina kunder redo att möta alla typer av väder, säsonger och tillfällen.

Skoproduktion med ansvar

För skoföretaget Ecco är det en självklarhet att det följer med en hel del ansvar, när man producerar varor så som skor och när man dessutom har rätt mycket inflytande inom skoindustrin så som Ecco faktiskt har. Därför arbetar man mycket med att se till så att produktionen sker på ett hållbart och ansvarsfullt sätt, från början till slut. Det inkluderar alla steg av processen från den stund då den första skissen av en sko ritas upp till dess att den färdiga skon är på plats i en butik, tillgänglig för kunder att köpa den. För att sammanfatta så innebär det allting inom design, utveckling, produktion och försäljning. Ecco är faktiskt det enda stora skoföretaget i världen som helt och hållet både äger och sköter sina egna produktion- och återförsäljningsfaciliteter. Sådana faciliteter inkluderar de fabriker där läder färgas, och skorna tillverkas. På Ecco vill man att det ska synas på de färdiga skorna att de är producerade med en stor passion.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *