Webb

Utbildningar på webbplattformar

Vill du gå en webbutbildning men har inte klart för dig exakt vad du vill plugga eller om flera utbildningar lockar samtidigt? Med Diplomas moderna digitaliserade utbildningar är detta inget problem, snarare än tillgång. På vår hemsida har du en mängd olika utbildningar från ett 30-tal olika branscher som finns tillgängliga. Vi har en toppmodern plattform där vi tar utbildningar till samtiden och erbjuder moderna och innovativa metoder för ett mer pedagogiskt lärande.

Vill du jobba inom vård och omsorg, ekonomi eller affärsutveckling? Eller är det mötesbokning, personlig assistans eller försäljning som lockar? Vi har utbildningar inom allt detta samt även inom verksamhetsområdena arbetsmarknad, arbetsmiljö, CSR, data och IT, effektivitet, ergonomi, förbättringsarbete, förhandling, förändring, hållbarhet, hälsa, inköp, juridik, jämställdhet, kommunikation, kundvård, LEAN, ledarskap, LSS, marknadsföring, medarbetarskap, miljö, organisation, pedagogik, personlig utveckling, projekt, retorik, service, skola, SoL, språk, säkerhet samt teambuilding. Vi vågar påstå att hos finns något för alla.

Modern och digital webbutbildning

En traditionell utbildning erbjuder mestadels föreläsningar och seminarier dit du behöver ta dig fysiskt för att närvara. Vårt koncept är annorlunda. Vi tillämpar den så kallade 70:20:10-metoden. Denna metod ser ett annat behov av lärande än det mer traditionella. Istället för att spendera merparten av tiden i ett klassrum så kommer 70 % lärandet ur ett praktiserande medan du utöver yrket du ska arbeta med. 20 % kommer från feedback och reflektion från mer erfarna kollegor och 10 % från teori och inläsning. Vi tror fortfarande att kunskapsinhämtning och lärare är viktiga för en utbildning, men vi har valt att skruva lite på tidfördelningen för vad vi med stöd av forskning tror är ett mer effektivt lärande.

Blended Learning är ett annat koncept som vi använder oss av. Det innebär helt enkelt att vi gjort om många av de populäraste utbildningarna i Sverige och gjort dem till onlineutbildningar. Kunskap och lärare står i fokus även hos oss men vi har tagit traditionella utbildningar och gjort dem mer tidsenliga genom att själva utlärningen sker digitalt, direkt i din dator eller smartphone. När du anmäler dig till någon av våra utbildningar får du dessutom tillgång till hela vår utbildningskatalog och kan enkelt läsa flera utbildningar parallellt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *