Teknik

Techlinerobot

Techlinerobot

Under våren och sommaren bor man nästan i sin trädgård. Äntligen är solen framme och man kan få njuta av det Sveriges klimat erbjuder. Trädgård betyder dock mycket jobb och det är inte alla delar som är roliga. Att klippa gräsmattan är både trist och monotont och något som måste göras flera gånger per veckan för att gräset ska må bra och man ska slippa ogräs.

Techlinerobots verksamhet

Techlinerobots är ett företag som tillverkar robotgräsklippare. Deras motto är teknologisk elegans. Och det kan man verkligen se i deras produkter! Glädjen att ha en gräsmatta som alltid är välskött och tillgänglig kan bli verklighet med företagets robotgräsklippare och det händer utan att du måste lägga ner tid på det! I deras produkter blandas den mest avancerade tekniken med elegans för att skapa en högkvalitativ produkt. Deras utbud består av 15 modeller, indelade i sju grupper avsedda för dem som vill ha hög innovation, höga skärprestanda, kvalitetsmaterial och en attraktiv design. Techline-robotarna säkerställer höga skärprestanda: Knivarna som klipper gräset består av rostfritt stål och rör sig i en effekt som kallas Mulching. På så sätt nås en grön, frisk gräsmatta som inte behöver så mycket gödsel. Batterierna som driver robotarna är litium-ion-batterier och gör att roboten fungerar utmärkt under långa perioder. Detta lämnar gräset fritt under dagen, med mindre slitage på roboten och långsiktiga besparingar.

Hur fungerar robotarna?

Techlinerobots robotgräsklippare skär gräset autonomt och automatiskt. De behöver ingen hjälp eller assistans. Den arbetar enligt programmerade arbetsintervaller så kallade skärcykler med laddning. Robotgräsklipparen vet alltid vad den ska göra: Vilka hinder som måste undvikas, var det finns en lutning och hur stor gräsmattan är. Roboten kan klippa hela gräsmattan utan att missa något område. Om den möter ett hinder, känner det igen och skannar det. Om den kommer över tjockare och högre gräs aktiverar den specifika funktioner för att skära den. Roboten undviker att passera genom områden som redan har klippts för att spara på energi och batteriet. Till och med laddningen tar den hand om själv! När batteriet är lågt, söker det autonomt efter laddstationen och ställer sig för att ladda. På så sätt förbereder sig roboten för att utföra en ny arbetscykel. Du slipper med andra ord över huvud taget tänka på gräsklippning med hjälp av en robotgräsklippare från Techlinerobot!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *