Målare

Målare i Norrköping

Målare i Norrköping

Vill du göra om hemma? I så fall kan du komma en lång väg genom att anlita en målare i Norrköping. Ny väggfärg kan både ge hemmet en ny känsla, men även skapa en mer inbjudande atmosfär. Vita väggar har folk börjat tröttna på, nu är det istället mörkare och dovare färger som gråblå, mossgrönt och liknande. Du väljer naturligtvis helt fritt exakt vilken färg du vill ha. En målare i Norrköping kan garanterat tipsa om vilka kulörer som passar, vilken effekt de ger på hemmet samt vilken finish som kan vara att föredra. Med ny väggfärg kommer hemmet kännas helt annorlunda. Du kan även välja att endast få en vägg målad, en så kallad fondvägg. Då kan du gärna satsa på något mer iögonfallande. Det blir även effektfullt att kombinera väggfärger med en fondtapet på en av väggarna, exempelvis i sovrummet. Ett tips för att få bättre inspiration är att kolla in på sidor som Pinterest. Här kan du göra dina egna anslagstavlor och lägga till bilder som du tycker inspirerar dig till inredningen.

Nytt golv?

Förutom att en målare i Norrköping kan hjälpa dig med väggar och tak, kan du även behöva kontakta en golvläggare. Idag är det varken svårt eller särskilt dyrt att få ett helt nytt golv lagt. Du kanske har hört talas om klick-golv? Dessa golv går snabbt att lägga och ger ett fantastiskt resultat. Du kan välja bland hur många olika träslag och färger som helst. Nytt golv med helt ny väggfärg kommer bli som ett nytt hem.

Hantverkare i Norrköping

För dig som bor i Norrköping kommer det gå snabbt att hitta skickliga hantverkare. Förutom målare i Norrköping finns även erfarna firmor som kan hjälpa till med allt från snickeri och golvläggning till VVS och mycket mer. Om du inte har anlitat den här sortens tjänster förut kanske du har missat att du kan använda rot-avdraget? Rot-avdraget gör att du kan dra av en stor del av arbetskostnaden för den här sortens tjänster. Hos Skatteverkets hemsida kan du läsa allt om hur rot-avdraget samt rut-avdraget fungerar, hur stort det är samt vilka villkor som ska uppfyllas för att du ska få utnyttja det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *