Marknadsföring

Profilprodukter topp 5 – enligt mottagarna

Har du någon gång varit på en företagsmässa eller annat liknande evenemang har du säkerligen kommit därifrån med en hel del profilprodukter. Är du företagare och funderar på vad som är värt att köpas in undrar du säkert vad dessa personer har uppskattat mest. Nedan kan du läsa mer om topp 5 mest populära profilprodukter, enligt mottagarna själva.

USB – minne

På första platsen över populära profilprodukter finner man USB-minnet. Det är något som dom flesta kan ha nytta av och dessutom känns det som en lite lyxigare och finare gåva. Den som delar ut sådana har alltså dragit vinstlotten, även om det kostat mer än andra vanliga produkter.

Tygpåse

På andra plats för profilprodukter finns tygpåsen. En perfekt produkt i dessa tider när folk blir allt mer miljömedvetna, och när priset plastkassar har skjutit i höjden. Den tycks inte störande att det syns en företagslogga tryckt över hela tygpåsen – tvärtom verkar många bära runt på dom med viss stolthet.

Penna

Pennan är en riktig klassiker när det kommer till profilprodukter, troligen för att den är så användbar. Dessutom otroligt enkel att bra med sig i väskan eller jackfickan, där den kan komma till användning när man minst anar det. Ett bra val, alltså.

Nyckelband

Nyckelband kan kännas lite oväntat att se på en topplista men folk gillar att ha ordning och reda. Nycklar är en sådan sak som lätt kommer bort, oavsett om det är bilnycklar, hemnycklar eller nycklarna till jobbet. Ett snyggt nyckelband är lösningen på problemet för många – och det är en produkt som är lite beroendeframkallande. Har man en gång haft ett är det svårt att vara utan!

Godis

Japp, du läste rätt! Reklamgodis är omåttligt populärt oavsett sort. Besökare på mässor stoppar gärna fickorna (eller tygpåsarna) fulla med små godbitar täckta med färgglatt papper – som är tryckt med företagsloggan. Den som har en skål ståendes på kontoret har säkert observerat att den behöver fyllas på ofta. Perfekt (och billig) smygreklam!

Andra populära reklamprodukter

Trots att det finns några produkter som verkar mer uppskattade än andra kan listan göras betydligt längre, utan att intresset från mottagarna minskar. Profilprodukter finns i många olika prisklasser och det kan vara bra att ha lite olika på sitt lager. Nedan följer ytterligare några vanliga och populära produkter som gärna mottages av kunder och besökare:

  • Kepsar
  • Mössor
  • Reflexer
  • Paraplyer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *