Info

Mer om: Pelle Thörnberg som föreläsare

Pelle Thörnberg är för vissa en känd, och för andra en okänd, föreläsare. Han har arbetat både med tv, radio och tidningar och driver idag eget företag inom bland annat medieträning och som föreläsare. Men vad gör egentligen en sådan, och vad handlar just hans föreläsning om? Svaren på dessa frågor finns att hitta i texten nedan.

Vad gör en föreläsare?

Dom flesta vet vad en föreläsare är – en person som berättar om något, ofta inom ett specifikt ämne eller område, inför en publik som är intresserad av att lyssna på just det. Det finns inte direkt någon utbildning för att bli eller för att få kalla sig för föreläsare men däremot är det en klar fördel att kunna uttrycka sig väl i just tal. Man behöver ha förmågan att fånga och intressera sin publik och vad man pratar om kan vara allt mellan himmel och jord. En del föreläser om sin egen livshistoria, om erfarenheter från livet eller yrkeslivet. Andra pratar om helt andra saker och det viktigaste är egentligen att man har något intressant att bjuda på och att det finns personer som är villiga att lyssna.

En del föreläsare reser land och rike runt och möter en ny publik ofta, medan andra bara gör det vid något enstaka tillfälle. Det finns egentligen inget rätt och fel inom det här området, vilket gör det hela väldigt spännande. En annan förutsättning för att lyckas är såklart att man är bekväm och trivs med att prata inför en större skara människor, vilket långt ifrån alla gör.

Pelle Thörnberg föreläser om….

Pelle Thörnberg är som sagt en både känd och okänd medieprofil som arbetat bland annat inom TV och radio. Har arbetar med media än idag fast på ett annat sätt där han erbjuder tjänster inom:

  • Föreläsning
  • Medieträning
  • Som moderator

Föreläsningen är som sagt en medieföreläsning där han pratar om egna erfarenheter och tar upp exempel där kända personer både lyckas och misslyckats framför kameran och i olika intervjuer. Han bjuder även på filmexempel från ovan nämnda, där man kan dra lärdom av dom som lyckats och fnissa åt dom som kanske inte riktigt gjorde en lika bra prestation.

Just denna föreläsning kan vara rolig att delta i för alla som intresserar sig av media. Pelle bokas ofta som föreläsare och medietränare i ett och alla kontaktuppgifter finns att hitta på hans hemsida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *