Marknadsföring

Så gör du en bra affär när du ska köpa reklampennor med tryck

Reklampennor med tryck är ofta ett stående inslag hos både stora och små företag. Det är ett bra sätt att göra reklam och dessutom är det inte särskilt dyrt – åtminstone inte om man jämför med andra marknadsföringsmetoder. För att göra en extra bra affär finns dock några saker att tänka på – vilka det är kan du läsa mer om här!

Välj miljövänliga reklampennor med tryck

Pennor med tryck må vara ett bra sätt att göra reklam på, men tyvärr är det inte så miljövänligt. Många av dom billiga (och vanliga) modellerna massproduceras och är tillverkade i plast men det finns faktiskt bättre alternativ. Både som företagare och privatperson är det viktigt att tänka på miljön och ett sätt att dra sitt strå till stacken som företagare är att välja miljövänliga alternativ när det är dags att köpa reklampennor med tryck.

Hur gör man då det? Jo, man letar upp en leverantör som erbjuder miljövänliga reklampennor med tryck. Det finns, och dom erbjuder bland annat pennor tillverkade av:

  • Papp
  • Trä
  • Återvunnet material

Man behöver inte göra avkall på vare sig kvalitet eller något annat när man väljer miljövänliga alternativ – snarare tillkommer fler fördelar. Det är heller inte speciellt mycket dyrare att välja en penna i till exempel trä istället för plast, vilket gör det hela till en bra affär i dubbel bemärkelse. Vad gäller trycket så fungerar det på samma sätt som vanligt – du bestämmer hur det ska utformas och det trycks sedan på pennorna så på den punkten finns inga konstigheter.

Lägg stora beställningar

Reklampennor med tryck är sådant som går åt – företagare använder dessa pennor själva men det är också vanligt att ge bort pennor vid alla möjliga typer av tillfällen. Istället för att beställa lite och ofta, vilket både blir dyrare och sämre för miljön, är det lika bra att göra större beställningar.

Så länge du inte planerar att ändra företagsnamn, – logga eller något annat som kan göra att själva tycket blir missvisande finns egentligen ingen anledning att lägga små beställningar. Dina reklampennor med tryck kommer garanterat att gå åt förr eller senare och det är alltid bra att ha ett ordentligt lager att ta ifrån inför mässor, konferenser och andra evenemang och tillställningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *