Info

Escaperoom – En Historisk Upplevelse

Ett nytt och spännande escape room-företag har öppnat sina dörrar på Södermalm, och det erbjuder en unik upplevelse genom att basera sina rum på historiska händelser i Stockholm. Detta företag sätter en ny standard för escape rooms genom att kombinera spänning och utbildning på ett innovativt sätt. Deras första rum, som handlar om Stockholms Blodbad, har redan väckt stor uppmärksamhet och lovord. Planen är att släppa ett nytt rum varannan månad fram till augusti/september 2024, vilket gör att det alltid finns något nytt och spännande att se fram emot.

Stockholms Blodbad – Det första rummet

Det första rummet som företaget har öppnat handlar om en av de mest dramatiska händelserna i Sveriges historia, Stockholms Blodbad. Besökare kastas tillbaka till 1520 och måste navigera genom konspirationer, förräderi och kamp för att överleva denna mörka period. Genom att lösa gåtor och pussel får deltagarna en djupare förståelse för denna historiska händelse samtidigt som de upplever adrenalinkicken av att försöka fly inom en viss tid. Detta rum erbjuder inte bara spänning utan även en lärorik upplevelse, vilket gör det till en perfekt aktivitet för både historieentusiaster och äventyrslystna personer.

Planerade nya escape room i Stockholm

Företaget har ambitiösa planer för framtiden med nya rum som kommer att släppas varannan månad. Varje rum kommer att baseras på en annan historisk händelse i Stockholm, vilket innebär att det alltid finns något nytt och spännande att upptäcka. Dessa rum kommer att täcka en rad olika epoker och händelser, från medeltiden till modern tid. Genom att kontinuerligt introducera nya rum säkerställer företaget att det alltid finns en anledning för besökare att återvända och uppleva något nytt.

Framtidsplaner för företagsevent

Trots att fokus initialt ligger på privatpersoner, har företaget stora planer på att expandera och rikta sig mot företagsevent och kickoffs i framtiden. När fler rum öppnas kommer de att kunna erbjuda större grupper och skräddarsydda paket för företag. Escape rooms i Stockholm är idealiska för teambuilding-aktiviteter eftersom de kräver samarbete, kommunikation och problemlösningsförmåga. Genom att erbjuda unika och engagerande upplevelser kan företaget hjälpa företag att stärka sina team och förbättra arbetsmoralen.

Bokningsinformation

Att boka ett besök hos detta escape room-företag är enkelt och bekvämt. Besökare kan boka online via företagets hemsida, där de kan välja datum och tid som passar dem bäst. Priserna är konkurrenskraftiga och det finns ofta specialerbjudanden och rabatter för grupper. För företag som är intresserade av att boka teambuilding-aktiviteter eller kickoffs finns det också möjlighet att kontakta företaget direkt för att diskutera skräddarsydda lösningar och paket. Genom att erbjuda flexibla bokningsalternativ och konkurrenskraftiga priser gör företaget det enkelt för alla att uppleva deras spännande rum.

Feedback och recensioner

Företaget har redan fått positiv feedback från de första besökarna. Många lovordar den innovativa blandningen av historia och spänning samt den höga kvaliteten på rummen och gåtorna. Recensioner lyfter fram den engagerande atmosfären och den vänliga personalen som gör upplevelsen ännu bättre. Genom att kontinuerligt samla in och lyssna på feedback från besökare kan företaget säkerställa att de fortsätter att leverera förstklassiga upplevelser. Positiva recensioner och rekommendationer från besökare är avgörande för att bygga ett starkt rykte och locka nya kunder.

Det nya escape room-företaget på Södermalm erbjuder en unik och spännande upplevelse genom att kombinera historiska händelser med innovativa escape rooms. Med Stockholms Blodbad som deras första rum och planer på att släppa nya rum varannan månad fram till augusti/september 2024, finns det alltid något nytt att upptäcka. Företaget riktar sig initialt mot privatpersoner men har ambitiösa planer på att expandera och erbjuda företagsevent och kickoffs i framtiden. Genom att erbjuda högkvalitativa och engagerande upplevelser kan detta escape room-företag bli en populär destination för både lokalbefolkning och turister.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *